klasbord

De groepsleerkrachten van de Vredeveldschool willen u als ouder/verzorger nog sneller en beter op de hoogte houden van het wel en wee van de groep. Met Klasbord denken we u goed op de hoogte te kunnen houden van de activiteiten in het klaslokaal. Klasbord is de social media tool voor het onderwijs en maakt de communicatie tussen school en thuis leuk, gemakkelijk én veilig.

Klasbord is een gesloten en veilige omgeving en dat is wel zo prettig. De leerkracht bepaalt wie de klas kan volgen en wat de interactiemogelijkheden zijn per bericht. De berichten uit de klas zijn alléén toegangelijk voor de volgers die door de leerkracht zijn geaccepteerd.

Klasbord werkt in een aantal eenvoudige stappen;

1. Als ouder/verzorger (of betrokkene) meldt u zich aan via de klasbord-website of via de klasbord-app.
  2. Na registratie vult u de unieke klascode in, waarna een volgverzoek wordt verstuurd naar de leerkracht.
  3. Wanneer de leerkracht uw verzoek accepteert hebt u toegang tot de berichten van de klas en ontvangt u ieder bericht automatisch.

Waar vind ik klasbord?

App voor android