Ouderinformatie

De Vredeveldschool organiseert een aantal keer per jaar een informatiebijeenkomst voor ouders. Het is van groot belang dat u bij deze informatiebijeenkosten aanwezig bent. U krijgt dan informatie uit de eerste hand en u kunt ter plekke reageren op de informatie. Alle ouders/verzorgers zijn van harte welkom op de informatiebijeenkomsten.

Daarnaast organiseren we minimaal 1x per maand een koffie-uurtje. Dit koffie-uurtje wordt om 08.30- 09.30 uur georganiseerd. Indicidenteel vindt het koffie-uurtje plaats van 13.00 uur tot 14.00 uur. Op een gezellige en ongedwongen manier wordt u dan bijgepraat en kunt u meepraten over allerlei (schoolgerelateerde) onderwerpen.

De data van het koffieuurtje wordt via de wekelijkse nieuwsbrief aan u kenbaar gemaakt.