Kinderopvang Assen Oost

Locatie: MFA De Orchidee, Tuinstraat, Assen.

U bent op zoek naar kinderopvang met warme en echte aandacht voor uw kind? Ongetwijfeld brengt dat vragen met zich mee. Heeft mijn kind het straks naar de zin op de opvang? Wordt er goed ingespeeld op de behoeften van mijn kind? Maar ook: wat zijn de kosten? Allemaal vragen die wij heel goed begrijpen en waar we u graag alles over vertellen.

Bij Kinderopvang Assen Oost kan het jonge kind de wereld ontdekken. We nemen uw kind bij de hand wanneer het nodig is en geven het de ruimte waar het kan. Uw baby of peuter kan de wereld om zich heen op een veilige, vertrouwde manier ontdekken bij Kinderopvang Assen Oost.

Ook uw schoolgaande kind(eren) kunnen op de buitenschoolse opvang meedoen aan activiteiten zoals theater, workshops, koken en knutselen. Maar ook even ‘niks doen’, vinden wij net zo belangrijk. Voor iedereen is er een uitdaging!

Kinderopvang Assen Oost biedt opvang voor kinderen in de leeftijd van nul tot dertien jaar. Voor de kinderen van nul tot vier jaar bieden we dagopvang en peuteropvang. Bij de dagopvang kunt u kiezen tussen de ochtend en/of de middag. Peutergroep Assen Oost is op alle ochtenden in de week geopend.

Verlenging van de dagdelen is mogelijk. Hiervoor contact kunt u contact opnemen met onze afdeling klantcontact (0592 301993 of email: kinderopvang@plateau-assen.nl).