Social Schools

Wat is Social Schools?
Social Schools is een nieuwe manier van communiceren. Binnen een beschermde, afgesloten omgeving communiceren wij met elkaar. U bent aangemeld voor de groep waarin uw kind zit. Automatisch ontvangt u informatie over deze groep.

Met Social Schools kunt u dus altijd op de hoogte zijn en weet u wat er gaande is in de school. We verbeteren de communicatie tussen ouders, kinderen, leerkrachten en de school. In een veilige en afgeschermde groep.

Hoe communiceert Social Schools?
Social Schools kun je openen op een tablet, computer of in de Mobiele app ‘Social Schools.’ De mobiele apps voor Android en iOS zorgen ervoor dat u snel geïnformeerd wordt.  Mocht u geen gebruikmaken van de app dan komen de berichten ook binnen op uw emailadres.