Het team

Groepsindeling

   Groep 1/2 Groep 3 Groep 4/5/6 Groep 7/8
Maandag Carla Malon Natasja Sandra K.
Dinsdag Carla Malon Natasja Sandra K.
Woensdag Carla Elise Marieke Sandra P.
Donderdag Malon Elise  Marieke Sandra P.
Vrijdag Malon Elise Marieke Sandra K.

Aanvullende informatie

Adjunct-directeur Anneke Voss-Abelen werkt 3 dagen in de week. Zij is normaal gesproken iedere  maandag, dinsdag en woensdag op de Vredeveldschool aanwezig. De dagen waarop zij daadwerkelijk op school aanwezig  is afhankelijk van bijeenkomsten/vergaderingen/cursussen e.d. In de nieuwsbrief staat per week vermeld wanneer zij op school aanwezig is.

Intern begeleider Lia Alting is iedere week op de Vredeveldschool aanwezig. In de even weken op de maandag en dinsdag. In de oneven weken op de woensdag. De exacte werkdagen kunt u vinden op onze nieuwsbrief en op het prikbord naast haar kantoor.

Anneke Voss-Abelen

Mijn naam is Anneke Voss-Abelen,  sinds januari 2014 ben ik met veel plezier en enthousiasme leidinggevende van de Vredeveldschool. Sinds 1989 ben ik werkzaam in het onderwijs. In het begin als fulltime groepsleerkracht daarna heb ik de lesgevende taken gecombineerd met de taken zoals waarnemend directeur en als intern begeleider. Vanaf augustus 2010 tot en met december 2013 heb ik op diverse scholen binnen de stichting gewerkt als meerschools intern begeleider.

Ik vind het belangrijk dat leerlingen, ouders en leerkrachten zich gezien en gewaardeerd voelen op de Vredeveldschool. Daarnaast vind ik betrokkenheid en goede communicatie erg belangrijk. Als team hebben we de mooie taak om ervoor te zorgen dat alle kinderen van de Vredeveldschool opgroeien tot zelfstandige en krachtige  mensen.

Carla Nigten - van Hoften

Sinds september 2017 ben ik op maandag, dinsdag en woensdag de juf van groep 1 en 2. Ik ben al heel lang werkzaam in het onderwijs en heb destijds nog de oude opleiding voor kleuterleidsters gevolgd, dat zegt ook iets over mijn leeftijd.

Ik geniet nog elke dag van het contact met de kinderen. Ik probeer ze met behulp van een gevarieerde leeromgeving uit te dagen om op ontdekkingsreis te gaan. Zo worden ze enthousiast om de wereld  te onderzoeken.  Mijn taak is om hun zelfvertrouwen te vergroten, zodat ze steeds een stapje verder zullen gaan en veel leren.

Vooral in de kleuterperiode gaat de ontwikkeling van het kind heel snel en dat is prachtig om te zien.

Ik wil graag samen met u als ouders  de ontwikkeling van uw kind zo goed mogelijk begeleiden. Dus als u tips of ideeën heeft, spreek mij gerust aan.

Malon Mars

Mijn naam is Malon Mars.  In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sporten en dan met name met volleybal. Naast het zelf spelen van het spelletje, ben ik ook trainer/coach van een jeugdteam. Verder houd ik van natuur, wandelen en lekker eten met vrienden en familie. Dit schooljaar ben ik werkzaam op maandag en dinsdag in groep 3. Op de donderdag en vrijdag werk ik in groep 1-2. De openheid, eerlijkheid, spontaniteit en het enthousiasme van de kinderen geeft me een grote glimlach op mijn gezicht. Iedere dag is weer anders en daar kan ik ontzettend van genieten. Ik heb erg veel zin in dit nieuwe schooljaar; we gaan er met z’n allen een heel mooi jaar van maken!

 

Elise Eijsbergen

Ik ben Elise Eijsbergen. Op 30 mei 1983 ben ik geboren in Rotterdam en ik woon sinds een aantal jaren in Groningen. Ik woon hier samen met mijn vriend en ons dochtertje. Mijn hobby’s zijn reizen, tuinieren, koken en bakken. 

Ik werk op woensdag, donderdag en vrijdag als leerkracht in groep 3.

De afgelopen jaren heb ik in verschillende groepen les gegeven. Op de Vredeveldschool heb ik met veel plezier twee jaar in de kleutergroep gewerkt. Maar nu ga ik een nieuwe uitdaging aan waar ik heel veel zin in heb! We gaan er met elkaar een mooi schooljaar van maken en uiteraard is mijn gitaar ook weer van de partij

Natasja Smit

Mijn naam is Natasja Smit. Sinds 2010 ben ik als leerkracht verbonden aan de stichting. Ik was de voorgaande jaren leerkracht van een combinatiegroep 6-7-8. Ik vind het fijn om in een bovenbouwgroep te werken. Ik voel me als leerkracht erg betrokken bij de individuele leerprocessen van de leerlingen. Mijn doel is om kinderen te inspireren en motiveren om te leren. Zelf houd ik er nog steeds van om te leren en heb pas de master Learning and Innovation afgerond. Naast leren houd ik ervan om creatief bezig te zijn (muziek, tekenen, knutselen). In mijn vrije tijd begeleid ik zanggroepen als dirigente/zangcoach. Ik presenteer modeshows in mijn woonplaats. Sinds enkele jaren ben ik (als vrijwilliger) jongerencoach van de jongeren uit de Kanaalstreek. Dat is een boeiende taak. Ik vind het bovenal fijn om gezellige dingen samen te kunnen doen met mijn gezin, mijn vrienden en mijn familie.

Samen met juf Marieke heb ik groep 4-5-6. Naast  leerkracht, ben ik bovenschools leerkracht-specialist voor Primenius op het gebied van ICT-didactiek. Ik heb een hele leuke baan dus!

Sandra Poppen

Mijn naam is Sandra en ik ben leerkracht van groep 7/8. In het verleden heb ik op verschillende scholen gewerkt binnen onze stichting, vaak in de bovenbouw. Van al deze scholen heb ik verschillende dingen meegenomen en probeer deze samen te voegen op de Vredeveldschool. Het contact met de kinderen vind ik erg fijn, ik streef ernaar dat elk kind zich prettig voelt op school en zichzelf durft te zijn. Iedereen is wel ergens goed en we kunnen elkaar helpen met onze talenten. Ik houd van een grapje hier en daar in klas maar hard werken hoort er ook bij.

Verder ben ik getrouwd met Henk en hebben we samen twee zoontjes. Als huisdieren hebben we een hond en een kat. Wandelen met mijn gezin is iets wat ik graag doe. Verder houd ik van een filmpje kijken en gezellig met familie zijn.

Open communicatie met ouders en kinderen vind ik erg belangrijk en de deur staat dus ook altijd open!