Het team

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag : Juf José

Woensdag: juf Melissa

Groep 5-6-7

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag: juf Jackeline

Vervanging zwangerschapsverlof van juf Malon : Meester René (maandag t/m vrijdag tot Kerst)

Vanaf januari 2020 juf Malon (terug van zwangerschapsverlof)

Aanvullende informatie

Directeur Hiltje Ketelaar is iedere week 4 dagen op de Vredeveldschool aanwezig. De dagen waarop zij daadwerkelijk op school aanwezig  is, is afhankelijk van bijeenkomsten/vergaderingen/cursussen e.d.

Intern begeleider Lia Alting is iedere week op de Vredeveldschool aanwezig. In de even weken op de maandag en dinsdag. In de oneven weken op de woensdag. De exacte werkdagen kunt u vinden op onze nieuwsbrief en op het prikbord naast haar kantoor.

Voorstellen team:

Hiltje Ketelaar

Mijn naam is Hiltje Ketelaar. Ik ben 55 jaar, woon in het mooie Drentse plaatsje Annen, ben getrouwd en heb samen met mijn man 4 kinderen. 2 jongens en 2 meisjes. Inmiddels zijn ze allemaal al uit huis en wonen ze op zichzelf.  Leuk om te vertellen vind ik ook dat ik (sinds bijna 2 jaar) de trotse oma ben van een lieve kleindochter. Mijn man werkt ook in het onderwijs. Hij is leraar Biologie in het voortgezet onderwijs. Mijn hobby’s zijn: fietsen, lezen, koken, bakken, leuke dingen doen met mijn kleindochter, wandelen in de natuur, muziek maken. Kortom: genoeg te beleven!

Mijn onderwijsloopbaan is als volgt gegaan: na eerst mijn kinderen zelf mee te hebben opgevoed, waarbij ik de keus heb gemaakt om in die periode meer thuis bij hen te zijn, heb ik vervolgens gewerkt als leerkracht, bouwcoördinator en vervolgens ben ik directeur geworden van verschillende basisscholen. In die periode heb ik diverse opleidingen gedaan op het gebied van onderwijs, leiding geven, coachen en heb ik samen met een onderzoeksgroep onderzoek gedaan naar vragen die leven op de scholen.

Als directeur vind ik het fijn om een goed contact te hebben met de leerlingen en hun ouders/verzorgers. Ik wil graag met jullie samenwerken in de zorg voor jullie kinderen.

Malon Mars

Mijn naam is Malon Mars.  In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sporten en dan met name met volleybal. Naast het zelf spelen van het spelletje, ben ik ook trainer/coach van een jeugdteam. Verder houd ik van natuur, wandelen en lekker eten met vrienden en familie. Dit schooljaar ben ik werkzaam op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in groep 1/2/3. Op de maandag en dinsdag werk ik samen met Carla en op de donderdag en vrijdag samen met Elise. De openheid, eerlijkheid, spontaniteit en het enthousiasme van de kinderen geeft me een grote glimlach op mijn gezicht. Iedere dag is weer anders en daar kan ik ontzettend van genieten. Ik heb erg veel zin in dit nieuwe schooljaar; we gaan er met z’n allen een heel mooi jaar van maken!

René Schonewille

Mijn naam is René Schonewille. Ik ben getrouwd met Antoinette en samen hebben we vier kinderen. Ik ben geboren en opgegroeid in Hoogeveen. In 2009 ben ik verhuisd naar Almere waar ik aan de slag ging als leerkracht in het onderwijs, voornamelijk in de bovenbouw.
Deze zomer zijn we als gezin verhuisd naar Emmen. We wilden graag meer rust en ruimte. We hebben een grote tuin waar ik in de toekomst graag eetbare dingen wil laten groeien. Dat is iets waar ik heel blij van word. Daarnaast hou ik ervan om te klussen in en om het huis. Ook hou ik van voetbal kijken, bbq-en en geo-cachen.

Carla Nigten - van Hoften

Sinds september 2017 ben ik op maandag, dinsdag en woensdag de juf van groep 1 en 2. Ik ben al heel lang werkzaam in het onderwijs en heb destijds nog de oude opleiding voor kleuterleidsters gevolgd, dat zegt ook iets over mijn leeftijd.

Dit schooljaar ben ik samen met Malon en Elise leerkracht van leerjaar 1/2/3. We draaien iedere dag met 2 leerkrachten deze groep. Hierdoor kunnen we heel goed aansluiten bij de ontwikkeling van iedere leerling.

Ik geniet nog elke dag van het contact met de kinderen. Ik probeer ze met behulp van een gevarieerde leeromgeving uit te dagen om op ontdekkingsreis te gaan. Zo worden ze enthousiast om de wereld  te onderzoeken.  Mijn taak is om hun zelfvertrouwen te vergroten, zodat ze steeds een stapje verder zullen gaan en veel leren.

Vooral in de onderbouw gaat de ontwikkeling van het kind heel snel en dat is prachtig om te zien.

Ik wil graag samen met mijn collega's én met u als ouder/verzorger de ontwikkeling van uw kind zo goed mogelijk begeleiden. Dus als u tips of ideeën heeft, spreek mij gerust aan.

Jackeline Everaers

José Ziengs-Lubben

Mijn naam is José Ziengs.  Sinds 2001 ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik heb op twee verschillende scholen binnen de stichting gewerkt. De eerste jaren heb ik vooral de bovenbouw gehad. De laatste zes jaar werkte ik in een combinatiegroep 3-4-5.
Dit schooljaar werk ik voor het eerst op de Vredeveldschool. Samen met juf Marieke ben ik leerkracht in groep 4-5. Daar werk ik op de maandag en dinsdag. Op de donderdag en vrijdag werk ik in groep 6-7-8 samen met juf Sandra.

Naast juf ben ik de vrouw van Bernard. Samen hebben we drie kinderen. Twee meiden en een jongen.
In mijn vrije tijd lees ik graag een boek of ben ik in de tuin te vinden. Daarnaast zwem ik graag en houd ik van reizen en lekker eten!

De eerste contacten met de kinderen, ouders en het team heb ik als zeer positief ervaren. De openheid en de betrokkenheid die ik heb mogen zien en ervaren maakt dat ik erg veel zin in het komend schooljaar heb!

Melissa Zagers-Buitenhuis