Het team

Groepsindeling 2018-2019

Onderbouw

leerjaar 1-2-3

Middenbouw

leerjaar 4-5

Bovenbouw

leerjaar 6-7-8

Maandag

Malon en Carla​

José​

Sandra​

Dinsdag

Malon en Carla​

José

Sandra​

Woensdag

Malon en Carla​

Marieke​

Sandra​

Donderdag 

Malon en Elise​

Marieke​

José​

Vrijdag

Malon en Elise​

Marieke​

José​

Aanvullende informatie

Directeur Hiltje Ketelaar is iedere week 4 dagen op de Vredeveldschool aanwezig. De dagen waarop zij daadwerkelijk op school aanwezig  is, is afhankelijk van bijeenkomsten/vergaderingen/cursussen e.d.

Intern begeleider Lia Alting is iedere week op de Vredeveldschool aanwezig. In de even weken op de maandag en dinsdag. In de oneven weken op de woensdag. De exacte werkdagen kunt u vinden op onze nieuwsbrief en op het prikbord naast haar kantoor.

Voorstellen team:

Hiltje Ketelaar

Mijn naam is Hiltje Ketelaar. Ik ben 55 jaar, woon in het mooie Drentse plaatsje Annen, ben getrouwd en heb samen met mijn man 4 kinderen. 2 jongens en 2 meisjes. Inmiddels zijn ze allemaal al uit huis en wonen ze op zichzelf.  Leuk om te vertellen vind ik ook dat ik (sinds bijna 2 jaar) de trotse oma ben van een lieve kleindochter. Mijn man werkt ook in het onderwijs. Hij is leraar Biologie in het voortgezet onderwijs. Mijn hobby’s zijn: fietsen, lezen, koken, bakken, leuke dingen doen met mijn kleindochter, wandelen in de natuur, muziek maken. Kortom: genoeg te beleven!

Mijn onderwijsloopbaan is als volgt gegaan: na eerst mijn kinderen zelf mee te hebben opgevoed, waarbij ik de keus heb gemaakt om in die periode meer thuis bij hen te zijn, heb ik vervolgens gewerkt als leerkracht, bouwcoördinator en vervolgens ben ik directeur geworden van verschillende basisscholen. In die periode heb ik diverse opleidingen gedaan op het gebied van onderwijs, leiding geven, coachen en heb ik samen met een onderzoeksgroep onderzoek gedaan naar vragen die leven op de scholen.

Als directeur vind ik het fijn om een goed contact te hebben met de leerlingen en hun ouders/verzorgers. Ik wil graag met jullie samenwerken in de zorg voor jullie kinderen.

Malon Mars

Mijn naam is Malon Mars.  In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sporten en dan met name met volleybal. Naast het zelf spelen van het spelletje, ben ik ook trainer/coach van een jeugdteam. Verder houd ik van natuur, wandelen en lekker eten met vrienden en familie. Dit schooljaar ben ik werkzaam op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in groep 1/2/3. Op de maandag en dinsdag werk ik samen met Carla en op de donderdag en vrijdag samen met Elise. De openheid, eerlijkheid, spontaniteit en het enthousiasme van de kinderen geeft me een grote glimlach op mijn gezicht. Iedere dag is weer anders en daar kan ik ontzettend van genieten. Ik heb erg veel zin in dit nieuwe schooljaar; we gaan er met z’n allen een heel mooi jaar van maken!

Elise Eijsbergen

Ik ben Elise Eijsbergen. Op 30 mei 1983 ben ik geboren in Rotterdam en ik woon sinds een aantal jaren in Groningen. Ik woon hier samen met mijn vriend en ons dochtertje. Mijn hobby’s zijn reizen, tuinieren, koken en bakken. 

Ik werk op woensdag, donderdag en vrijdag als leerkracht in groep 1/2/3.

De afgelopen jaren heb ik in verschillende groepen les gegeven. Op de Vredeveldschool heb ik met veel plezier twee jaar in de kleutergroep gewerkt, daarna in groep 3. Maar nu ga ik een nieuwe uitdaging aan in leerjaar 1/2/3  waar ik heel veel zin in heb! We gaan er met elkaar een mooi schooljaar van maken en uiteraard is mijn gitaar ook weer van de partij

Carla Nigten - van Hoften

Sinds september 2017 ben ik op maandag, dinsdag en woensdag de juf van groep 1 en 2. Ik ben al heel lang werkzaam in het onderwijs en heb destijds nog de oude opleiding voor kleuterleidsters gevolgd, dat zegt ook iets over mijn leeftijd.

Dit schooljaar ben ik samen met Malon en Elise leerkracht van leerjaar 1/2/3. We draaien iedere dag met 2 leerkrachten deze groep. Hierdoor kunnen we heel goed aansluiten bij de ontwikkeling van iedere leerling.

Ik geniet nog elke dag van het contact met de kinderen. Ik probeer ze met behulp van een gevarieerde leeromgeving uit te dagen om op ontdekkingsreis te gaan. Zo worden ze enthousiast om de wereld  te onderzoeken.  Mijn taak is om hun zelfvertrouwen te vergroten, zodat ze steeds een stapje verder zullen gaan en veel leren.

Vooral in de onderbouw gaat de ontwikkeling van het kind heel snel en dat is prachtig om te zien.

Ik wil graag samen met mijn collega's én met u als ouder/verzorger de ontwikkeling van uw kind zo goed mogelijk begeleiden. Dus als u tips of ideeën heeft, spreek mij gerust aan.

Marieke Hubers

Mijn naam is Marieke Hubers. Dit schooljaar werk ik op woensdag, donderdag en vrijdag in groep 4-5. 

Ik werk ruim twintig jaar in het onderwijs. Lesgeven blijf ik boeiend vinden. Ik heb op verschillende scholen en in diverse groepen gewerkt. De Vredeveldschool ontwikkelt zich voortdurend en biedt betekenisvol onderwijs. We werken aan een brede, stabiele toekomst van onze leerlingen. Juist dat geeft mij energie! 

Over mijzelf; met mijn gezin doe ik graag leuke, grappige en gezellige dingen te doen. Ik vind het leuk om te lezen, loop veel met onze hond, werk graag in de tuin en sta klaar voor een ander. Als vrijwilliger bij een kinderboerderij ben ik actief betrokken bij de verzorging van schapen, kippen en konijnen.

Tot slot wil ik benadrukken dat ik de samenwerking tussen ouder, leerling, leerkracht heel belangrijk vind. Zo komen we tot het beste onderwijs voor ieder kind. Daar doen we het voor!

José Ziengs-Lubben

Mijn naam is José Ziengs.  Sinds 2001 ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik heb op twee verschillende scholen binnen de stichting gewerkt. De eerste jaren heb ik vooral de bovenbouw gehad. De laatste zes jaar werkte ik in een combinatiegroep 3-4-5.
Dit schooljaar werk ik voor het eerst op de Vredeveldschool. Samen met juf Marieke ben ik leerkracht in groep 4-5. Daar werk ik op de maandag en dinsdag. Op de donderdag en vrijdag werk ik in groep 6-7-8 samen met juf Sandra. 

Naast juf ben ik de vrouw van Bernard. Samen hebben we drie kinderen. Twee meiden en een jongen.
In mijn vrije tijd lees ik graag een boek of ben ik in de tuin te vinden. Daarnaast zwem ik graag en houd ik van reizen en lekker eten!

De eerste contacten met de kinderen, ouders en het team heb ik als zeer positief ervaren. De openheid en de betrokkenheid die ik heb mogen zien en ervaren maakt dat ik erg veel zin in het komend schooljaar heb!

Sandra Poppen

Mijn naam is Sandra en ik ben al enkele jaren leerkracht van groep 6-7-8 op de Vredeveldschool. Hiervoor heb ik op verschillende scholen gewerkt binnen onze stichting, vaak in de bovenbouw. Van al deze scholen heb ik verschillende dingen meegenomen en probeer deze samen te voegen op de Vredeveldschool. Het contact met de kinderen vind ik erg fijn, ik streef ernaar dat elk kind zich prettig voelt op school en zichzelf durft te zijn. Iedereen is wel ergens goed in en we kunnen elkaar helpen met onze talenten. Ik houd van een grapje hier en daar in klas maar hard werken hoort er ook bij.

Verder ben ik getrouwd met Henk en hebben we samen twee zoontjes. Als huisdieren hebben we een hond en een kat. Wandelen met mijn gezin is iets wat ik graag doe. Verder houd ik van een filmpje kijken en gezellig met familie zijn.

Open communicatie met ouders en kinderen vind ik erg belangrijk en de deur staat dus ook altijd open!