04-12-2017

Sinterklaas op bezoek

Maandag 4 december was een andere dag dan we gewend waren. Er kwamen twee heren van Veilig verkeer Nederland om een aantal fietsen te herkeuren nadat er eerder heel veel waren afgekeurd. Op dat moment kwamen er ineens twee pieten aangefietst op hele slechte fietsen en ja, ook die moesten worden afgekeurd. Gelukkig kwam Sinterklaas al snel en heeft nog eens uitgelegd dat een fiets echt goed moet zijn, goede verlichting moet hebben en dat je al helemaal niet mag bellen of appen tijdens het fietsen. De pieten beloofden om verder te lopen maar eerst... was het feest!

Sinterklaas en zijn pieten hebben een bezoekje gebracht aan alle klassen en hebben er een waar feest van gemaakt. Om nog eens na te genieten kunt u hier de foto's bekijken.

Een week eerder hebben de kinderen hun schoen mogen zetten en ook toen zijn er pieten op school geweest. De kinderen waren enorm verbaasd toen zij op school aan kwamen. Foto's hier van kunt u hier bekijken.