21-06-2018

Hoofdprijs Project Move it!

We hebben meegedaan aan het project  “Move it!”.  Dit was een project voor basisscholen om de 3D-printer goed en zinvol in te zetten. De kinderen van groep 7/8 hebben het idee bedacht om speelgoed te maken voor kinderen die in het ziekenhuis liggen. De leerlingen hebben beweegbare visjes  gemaakt voor de zieke kinderen zodat ze zich niet gaan vervelen en een beetje afgeleid worden voor de operaties en prikjes en dat ze minder aan hun ziekte denken.

Op woensdag 20 juni 2018 was de prijsuitreiking. We hebben een gedeelde eerste prijs. De kinderen van groep 7-8 hebben €500,00 gewonnen én de creativiteitsprijs. Deze creativiteitsprijs is een abonnement op “Doodle 3D Transform” ter waarde van €495,00 voor het komende schooljaar. We zijn natuurlijk supertrots op onze groep 7-8!!!